воскресенье, 15 мая 2016 г.

Медаль за розвиток Запорізького краю

Книга “Хоробрі серця неможливо зупинити”, презентована 24.02.2016 року у Вільнянській гімназії “Світоч”, набула популярності не тільки в районі, а й в області, де за підтримки голови обласної державної адміністрації         Бриля К.І. було  прийнято рішення про її перевидання.
В організації цієї роботи безпосередньо були задіяні заступник голови ОДА  - Гугнін Е.А , депутат Запорізької міської ради від БПП- Супруненко Аліна Григорівна, автор – упорядник Пєстрікова Олена Миколаївна. 
Перевидання було надруковане у  Видавничому будинку Кераміст”(тираж - 1000 примірників)  і представлене під час проведення телемарафону Пам'ять.
« Відкрив урочистості голова обласної державної адміністрації         Бриль К.І., який щиро привітав ветеранів та військовослужбовців з Днем Перемоги.
Після виступу очільник регіону презентував книгу, в якій зібрані життєві історії та подвиги всіх загиблих в антитерористичній операції запорізьких бійців. Автор видання – Олена Пєстрікова отримала медаль за вагомий внесок у розвиток Запорізького краю.»

              На жаль, нагорода була вручена іншій особі…


Після з’ясування обставин, вже на рідній Вільнянщині, серед своїх земляків на мітингу, присвяченому 71-й річниці перемоги нашого народу у Другій Світовій війні, Олена Миколаївна Пєстрікова із рук голови РДА Руденка О.А. отримала медаль за розвиток Запорізького краю.
Олену Миколаївну привітали рідні, колеги та мешканці міста.

5 комментариев:

  1. Олено Миколаївно!Вітаю з нагородою! Ви - справжній патріот! А для родини нашого Ушакова Павла Кривохатько В.В. віддав свій екземпляр книги. Учні мали можливість прочитати книгу
    . Дякую за Вашу працю.

    ОтветитьУдалить
    Ответы
    1. Ольго Миколаївно!Дякую!Перевидання краще.Враховані виправлення, поправки.Треба просити Салякіна. щоб Запоріжжя виділило на район із тисячі хоч би 100 примірників, можливо за гроші.Номінальна ціна, я думаю, в межах 200 грн.

      Удалить
  2. Олено Миколаївно! На нашу школу візмемо 2 книги.Будемо звертатись і до Салякіна

    ОтветитьУдалить
  3. Здравствуйте, Ольга Николаевна! Вопросом о приобретении книги на район занялся совет ветеранов и АТОвцы. Дай Бог, пробьют.Меня мои родственники просят, а книга переизданная одна на район.

    ОтветитьУдалить