суббота, 22 октября 2016 г.

Час згадати нашу славу, брате!

У календарі є велике державне свято - День захисника України. До цієї дати у Книжковому медіаклубі була запланована щорічна Віртуальна подорож "До Козацької держави".У цьому році нашим читачам було запропоновано згадати не лише козаків, але й усіх , хто був покликаний захистити нашу Батьківщину від давніх часів до сьогодення.
Назва Віртуальної подорожі дещо змінена-"Покрова Пресвятої Богородиці - покровителька захисників України".
Завдяки електронній презентації та традиційним інформаційним ресурсам - книгам  учням надана інформація про християнське і народне свято Покрова Пресвятої Богородиці, про її покровительство козакам, воїнам УПА та воїнам, які обороняють сьогодні східні кордони нашої держави.
Особливу увагу приділено воїнам УПА, бо учні  5 - 6, 7 - 9 класів не обізнані, або мало обізнані з цією сторінкою в історії України.
І,звичайно,- воїни сьогодення...
Поряд із альбомом - посвятою "Хоробрі серця неможливо зупинити" прорекламовано Книгу пам"яті "Захистили Україну власним серцем"-електронний варіант(сторінка блогу "Авторські друковані видання").
На жаль, із - за незапланованих двотижневих канікул не всі охочі учнівські колективи мали змогу відвідати захід. У першій декаді листопада за потребами(заявками від класних колективів) усі заходи у Книжковому медіаклубі будуть проведені.
Загальношкільні акції, конкурси також матимуть продовження. Підсумки місячника будуть підведені у 10 - их числах листопада.





Комментариев нет:

Отправить комментарий